top of page
Ajedrez

Notícies 

QUARTA JORNADA LLIGA CATALANA 2024

El Cerdanyola C tanca la jornada líder

El passat cap de setmana va tenir lloc la quarta jornada de la Lliga Catalana d'escacs. El Club Penya d'Escacs Cerdanyola va tancar el cap de setmana amb un balanç de tres victòries, una derrota, i la primera posició del Cerdanyola C a Primera Categoria.

 

DIVISIÓ D'HONOR   

MOLLET  6,5 – CERDANYOLA  3,5  

 

A la Divisió d'Honor, el primer equip del Club Penya d'Escacs Cerdanyola va caure contra el Mollet a domicili (6,5 a 3,5). Amb aquest resultat, l'equip pateix la primera derrota davant un reforçat Mollet, que presentava el millor equip en les quatre jornades celebrades fins al moment. Tot i el resultat final, el Cerdanyola tindria les seves opcions per empatar. Les victòries del club cerdanyolenc van ser per Fernando Peralta i Rene Alonso. El dissabte vinent, l'equip s'enfrontarà al Sabadell, actual campió de Catalunya, a casa.

 

SEGONA DIVISIÓ

SANT MARTÍ  A  3 –CERDANYOLA  B  7

  

Pel que fa al segon equip, de Segona Divisió, victòria solvent (3 a 7) contra el Sant Martí de Barcelona. Important triomf del segon equip local davant un dels equips més forts de la categoria i aspirant a l'ascens. Aquest resultat també permet al Cerdanyola B allunyar-se de les tres places de descens. Josep Comallonga, Dan Clotet, José Valencia, Julia Pinyol, Jaume Grau i Antonio Gil obtenien les victòries visitants. El diumenge que ve, el segon equip rep el Figueres B, segon classificat, a Cerdanyola.

 

PRIMERA CATEGORIA   

BALSARENY-SALLENT  3,5    -  CERDANYOLA   C  4,5

 

En Primera Categoria, el Cerdanyola C es va imposar per la mínima al Balsareny-Sallent (3,5 a 4,5). Tercera victòria del Cerdanyola C, que es col·loca primer del grup en vèncer al líder. Les victòries del club cerdanyolenc van ser per Pol Borges, Arnau Guerrero, Javier Ruiz i Jan Martínez, aquesta última decisiva pel triomf final. El pròxim diumenge l'equip s'enfrontarà al Navarcles a casa.

 

TERCERA CATEGORIA   

DOS TORRES SANT CUGAT 1,5   -  CERDANYOLA   D   2,5

 

Finalment, en Tercera Categoria, victòria també per la mínima del Cerdanyola D a Sant Cugat (1,5 a 2,5). Gran i inesperada victòria del quart equip cerdanyolenc davant un equip que duia ple de victòries (12 de 12). Els jugadors del Cerdanyola van aconseguir un triomf de molt mèrit contra un equip amb una gran diferència d'ELO. Els resultats cerdanyolencs van finalitzar amb victòria d'Erik Tello i taules per Adrian Villodres, Roger Contijoch i Gabriel Celorrio. El pròxim diumenge, l'equip juga a casa contra Rubí D.

Cerdanyola, 14 de Febrer de 2024

TERCERA JORNADA LLIGA CATALANA 2024

Ple de victòries pel Cerdanyola

 

La tercera ronda va comptar amb triomf en totes les disciplines del Club Penya d'Escacs Cerdanyola. Tots els quatre equips de l'entitat cerdanyolenca van obtenir victòries sòlides davant els seus rivals.

Jornada pràcticament immillorable pel Club Penya d'Escacs Cerdanyola en la tercera ronda de Lliga Catalana. El quadre local recuperava gran part dels seus jugadors per a la disputa dels seus respectius partits, tots ells a casa.

 

DIVISIÓ D'HONOR   

CERDANYOLA  7 – TRES PEONS  3  

 

El primer equip, de Divisió d'Honor, va aconseguir una clara victòria contra els Tres Peons (7-3). Amb victòries de Jose Guerra, Julio Alonso, Marc Ortega, Juan Escandell, Francesc Nieto i Elisabeth Hapala; l'equip es manté com a líder del grup 1 amb tres victòries, a un punt d'obtenir entrar al grup pel títol i mantenir una vegada novament la categoria. El dissabte que ve l'equip jugarà a Mollet.

 

 SEGONA DIVISIÓ

CERDANYOLA  B  6,5 – MATARO 3,5

  

A la Segona Divisió, Important victòria del segon equip davant un aspirant a l'ascens com el Mataró (6,5 - 3,5). Les victòries de Neri Ruiz, Jose Valencia, Jaume Grau i Laura Toquero deixen l'equip més a prop de l'objectiu de mantenir la categoria. El següent partit serà a Barcelona contra el Sant Martí, un dels equips més forts de la categoria.

 

PRIMERA CATEGORIA   

CERDANYOLA   C   7   -  SABADELL   C  1

 

Pel que fa a l'equip C, de Primera Categoria, aquest va ser el que va obtenir una victòria més àmplia, davant el Sabadell C (7-1). Clara victòria en un partit de rivalitat comarcal, on l'equip local va presentar un fort equip que el podria col·locar entre els aspirants a l'ascens si tingués continuïtat. Les victòries van ser d'Antonio Gil, Pol Borges, Javier Ruiz, Adrian Villodres, Arnau Guerrero i Bernat Ferrer. El pròxim partit comptarà amb desplaçament fins a Balsareny.

 

 TERCERA CATEGORIA   

CERDANYOLA   D   4   - ULLASTELL B 0

 

Finalment, en Tercera Categoria, el Cerdanyola D va imposar-se a l'Ullastrell B (4-0). Gran victòria de l'equip compost pels jugadors més joves del club com Gabriel Celorrio, Jan Martínez, Erik Tello i Izan Lopera, tots ells amb victòries. El següent partit serà a Sant Cugat contra el Club Dos Torres.

Noticia a la web  FCE

Cerdanyola, 8 de Febrer de 2024

FASE PREVIA D'EDATS VALLES OCCIDENTAL

Segona jornada de la fase prèvia del Campionat de Catalunya d'edats celebrada a Rubí amb uns grans resultats dels jugadors de Cerdanyola amb 13 punts de 16 possibles.

Aquesta fase es disputa en 6 jornades de joc als locals de Cerdanyola,  Rubí i Sabadell i compta amb una participació total de 162 jugadors de les categories sub-8 a sub-18.

Després de 2 jornades,  Gabriel Celorrio a sub-16, Marc Tornay a sub-14, Jan Martínez e Izan Lopera  a sub-12 i Cristian Guzmán a sub-10 tenen 2 victòries en les 2 partides  disputades.

Dissabte dia 10 Jornada de descans (Carnestoltes), la propera ronda el dia 17 a Rubi.

https://chess-results.com/tnr879270.aspx?lan=9

Cerdanyola, 8 de Febrer de 2024

SEGONA JORNADA LLIGA CATALANA 2024

Resultats positius tot i les baixes

La segona jornada de la Lliga Catalana ens va deixar victòries pel primer i segon equip del Club d'Escacs Cerdanyola i una ajustada derrota del tercer equip. Resultats més que positius pels cerdanyolencs, que arribaven molt condicionats per les nombroses baixes.

 

DIVISIÓ D'HONOR   

FIGUERES   4  -  CERDANYOLA  6

 

Important victòria del Cerdanyola en el seu desplaçament de la segona ronda de joc a Figueres. El primer equip va aconseguir un gran triomf a Divisió d'Honor (4 a 6), en un partit on sempre va anar per davant al marcador. Amb victòries de Fernando Peralta, Rene Alonso, Francesc Nieto i Elisabeth Hapala, la permanència es troba més a prop. El dissabte vinent, l'equip rebrà al Tres Peons de Barcelona a casa.

 

SEGONA DIVISIÓ

GERUNDA B  4,5 -  CERDANYOLA  B  5,5

 

A la Segona Divisió, també victòria de gran mèrit a Girona del segon equip del Cerdanyola contra el Gerunda B (4,5 a 5,5). Davant un rival directe en la lluita per mantenir la categoria, el Cerdanyola B, plegat de baixes, va sobreposar-se amb una actuació brillant. Victòries d'Albert Fernández, Júlia Pinyol, i Jaume Grau i decisives taules de Roger Contijoch en una partida que va durar més de 4 hores. Diumenge vinent, l'equip disputarà partit a casa contra el Mataró.

 

PRIMERA CATEGORIA   

TERRASSA C 4,5 - CERDANYOLA   C  3,5

 

No tan bones van ser les coses pel Cerdanyola C, que va caure en la jornada de Primera Categoria contra el Terrassa a domicili (4,5 a 3,5). Resultat molt ajustat davant un dels equips més forts de la categoria tot i les importants baixes que presentava l'equip cerdanyolenc. Les victòries van ser de Bernat Ferrer, Albert Jané i Jan Martínez. La jornada vinent serà a casa davant el Sabadell C.

Cerdanyola, 2 de Febrer de 2024

La Laura Toquero, jugadora sub16 del Club d'Escacs Cerdanyola, ha estat jugant, del 24 al 29 de gener, el I Festival Internacional Juvenil de Jeddah a Aràbia Saudí. Amb 5,5 punts de 9, tot i que no va perdre la primera partida fins la sisena ronda, ha guanyat la medalla de bronze femenina i ha quedat 16 a la general.

Sens dubte el millor ha estat conèixer el continent asiàtic, la seva cultura i conviure amb els jugadors que participen al Jeddah Young Masters, amb els millors escaquistes sub18 del món.

Notícia a la web de la FCE

Cerdanyola, 30 de Gener de 2024

PRIMERA JORNADA LLIGA CATALANA 2024

Bon inici pels equips de Cerdanyola

El passat diumenge va arrencar la Lliga Catalana a les diferents categories. La victòria del primer equip i la derrota del B van ser la cara i la creu de la jornada pel Club Penya d'Escacs Cerdanyola.

DIVISIÓ D'HONOR   

CERDANYOLA   7  -  OLOT   3

A la Divisió d'Honor, va haver-hi victòria important del primer equip del Cerdanyola davant l'Olot (7 a 3). Va ser un encontre molt igualat durant les primeres tres hores de joc, però en el que finalment van imposar-se els jugadors locals en fins a 4 partides i 6 empats amb victòries de Marc Ortega, Julio Alonso, Roger Garcia i Lisa Hapala. Aquest bon resultat dona una victòria molt valuosa de cara l'objectiu de mantenir la categoria on es troben els 16 millors equips de Catalunya. El pròxim enfrontament serà a Figueres.

SEGONA DIVISIÓ

OLOT  B  6,5  -  CERDANYOLA   B   3,5  

Pel que fa a la Segona Divisió, l'Olot B es va imposar el Cerdanyola B (6,5 a 3,5). Derrota clara del segon equip en el seu debut en aquesta categoria després de l'ascens de la passada temporada. El partit va està molt igualat, però els jugadors de Cerdanyola no van estar encertats en algunes partides favorables i acabarien perdent amb un resultat excessiu. L'única victòria cerdanyolenca va ser de Dan Clotet en el seu debut com a jugador del Club Penya d'Escacs. El diumenge vinent hi haurà desplaçament fins a Girona en un partit de la segona jornada, amb l'objectiu de puntuar per acostar-se a la permanència de la categoria.

 

PRIMERA CATEGORIA   

CERDANYOLA  C  5,5    -  CASTELLTERÇOL  A   2,5

En Primera Categoria, el Cerdanyola C va vèncer davant el Castellterçol A (5,5 a 2,5). Clara victòria del tercer equip, que aspira a fer una bona classificació en aquesta categoria. Gabriel Font, Javier Ruiz, Antonio Gil i Gabriel Celorrio van guanyar les seves respectives partides. La jornada vinent serà contra Terrassa C

 

TERCERA CATEGORIA     

CERDANYOLA   D  3 -  NAVARCLES D 1

Finalment, en Tercera Categoria el Cerdanyola D es va imposar al Navarcles D (3 a 1). Triomf del quart equip local, compost per jugadors del planter, amb victòries d'Erik Tello, Jan Martínez i Marc Tornay. En el pròxim partit l'equip es desplaçarà fins a Sampedor.

Cerdanyola, 24 de Gener de 2024

CAMPIONAT PARELLES MIXTES I COPA CATALANA

El passat cap de setmana es va iniciar la temporada 2024 amb el campionat de Catalunya de Parelles Mixtes  i les diferents fases de la Copa Catalana. 

 

IX Torneig de Parelles Mixtes 2024

Al campionat de parelles mixtes, jugat al recinte de Fabra i Coats a Barcelona, van participar 31 equips formats per un jugador i una jugadora i on el club local va estar representat per 3 parelles.

Marc Ortega i Neri Ruiz van quedar a la cinquena posició amb 3 victòries, 5 empats i 1 derrota, amb un total de 11,5 punts.

Albert Fernàndez i Júlia Pinyol  van quedar en la setzena posició amb 4 victòries, 1 empat i 4 derrotes, amb un total de 9 punts. 

Arnau Camps i Laura Toquero van quedar a la vint-i-quatre posició amb 1 victòria, 5 empats i 3 derrotes per un total de 7,5 punts.  

 

https://chess-results.com/tnr875790.aspx?lan=9

 

COPA CATALANA,  Fase de Barcelona Memorial Beatriz Alfonso

Jugat el diumenge a Rubí en el format de partides escacs actius amb 9 rondes de joc matí i tarda i amb participació de 157 equips i més de 700 jugadors de diferents clubs de Barcelona capital i comarques.

El club d’escacs Cerdanyola va participar amb 4 equips obtenint la següent classificació:

Cerdanyola A, novè classificat amb 6 victòries, 2 empats i 1 derrota amb un total de 24 punts.

Cerdanyola B, quinzè classificat i Subcampió de Segona Divisió amb 5 victòries, 2 empats i 2 derrotes amb un total de 23 punts destacant la gran actuació de Jose Valencia amb 7 punts de 7.

Cerdanyola C,  seixanta-nou classificat amb 5 victòries i 4 derrotes amb total de 18,5 punts.

Cerdanyola D, cent deuè classificat amb 2 victòries, 3 empats i 4 derrotes amb un total de 16 punts.

 

https://chess-results.com/tnr873079.aspx?lan=9

 

Gran jornada d'escacs amb la molt destacable actuació del Cerdanyola B,  preludi de l’inici el proper cap de setmana de la Lliga Catalana  on el club local participarà amb 4 equips  amb el objectiu de mantenir les diferents categories. 

 

Molta sort nois!

Força Cerdanyola!!! 💚 💪

Cerdanyola, 16 de gener de 2024

INICI TEMPORADA 2024

S’inicia una nova temporada d'escacs amb moltes competicions aquest mes de Gener.

 

El proper dissabte dia 13 amb el Campionat de Catalunya de parelles mixtes amb participació de 3 parelles de jugadors del Cerdanyola: Marc Ortega -  Neri Ruiz,  Albert Fernàndez -  Julia Pinyol i Arnau Camps - Laura Toquero.

https://chess-results.com/tnr875790.aspx?lan=9

 

Diumenge dia 14,  COPA CATALANA Fase de Barcelona a Rubí amb participació de més de 140 equips i amb 4 equips del Cerdanyola  a les categories: Divisió d'honor, Segona divisió, Primera i tercera categoria.  Equips de 4 jugadors  durant tot el dia,  9 rondes al ritme de joc de 12 MINUTS mes 5 segons d'increment.

https://chess-results.com/tnr873079.aspx?lan=9

 

Dissabte dia 20 i durant 11 jornades  LLIGA CATALANA DIVISIÓ D'HONOR  on l’equip local intentarà mantenir una vegada més la màxima categoria dels escacs catalans .

 

Diumenge dia 21 i durant 9 jornades  LLIGA CATALANA resta de Categories on els equips Cerdanyola B a Segona divisió,  Cerdanyola C a primera categoria i Cerdanyola D a tercera categoria competiran per aconseguir una bona classificació i mantenir les respectives categories.

 

Dissabte dia 27 de Gener i durant 6 jornades de joc  FASE PREVIA CAMPIONAT DE CATALUNYA D'EDATS VALLÈS OCCIDENTAL  classificatori per a la Final de Catalunya d'edats. Es jugarà als locals de Cerdanyola, Rubí i Sabadell.

 

Esperem una gran participació dels nostres jugadors en totes les competicions.

 

Molta sort nois!

Força Cerdanyola!!! 💚 💪

Cerdanyola, 11 de gener de 2024

NOU CAP DE SETMANA INTENS PELS JUGADORS LOCALS

Després de celebrar-se el Festival Sunway a Sitges durant els dies 12 al 22 de Desembre i el Campionat d’España per parelles mixtes amb participació local, tornem a tindre un altre setmana amb competicions i participació de jugadors locals:

Memorial Arturo Pomar categoria sub-12 amb Jan Martínez entre els 6 jugadors participants, els dies 27 al 30. 

https://escacs.cat/index.php/competicio/escacs-base/noticies-descacs-base/29319-memorial-arturo-pomar-2023

 

Obert de Canovelles amb Pere Mas, Raul Tornay i Marc Tornay, del 27 al 2 de Gener.

https://chess-results.com/tnr849142.aspx?lan=9

 

 

Torneig de Reis Hotel Campanile a Barberà amb una important participació de jugadors locals.  De moment 9 inscrits sobre un total de 60 participants amb la inscripció encara oberta.

https://chess-results.com/tnr868046.aspx?lan=9

 

També s'ha celebrat el 1er Torneig de Nadal a Rubí com a acte del 75 aniversari del Club  amb participació a la categoría sub-14 de Izán Lopera,12 classificat, i Max Anguita,  31 classificat,  de 90 inscrits.  A la categoria Senior 31 posició per Luis Lopera sobre 44 participants.

https://chess-results.com/tnr867939.aspx?lan=9&art=1&rd=7&turdet=YES

 

Molta sort nois!

Força Cerdanyola!!! 💚 💪

Cerdanyola, 26 de desembre de 2023

El Club Penya d'Escacs Cerdanyola us desitja

Bon Nadal i Feliç Any Nou 2024!

Cerdanyola, 24 de desembre de 2023

CAP DE SETMANA INTENS

Cap de setmana intens on representants del Cerdanyola han jugat en un total de cinc competicions oficials.

Aquest cap de setmana ha estat un dels més actius pels jugadors del nostre club. Orgullosos d'haver participat a:

1. XX Campionat de Catalunya d'Escacs Actius d'Edats Memorial David Garcia Ilundain

 

Jugadors: Max  Anguita Guerrero, Nicolas Perpinan Conejo, Jan Martinez Ayala, Izan Lopera Larrea, Gerard Naveros Hernandez

https://chess-results.com/tnr866863.aspx?lan=9

 

2. X Chessable Sunway Sitges International Chess Festival 2023

 

Jugadors: Marc Ortega Serra, José Valencia Jiménez, Júlia Pinyol i Llorà, Albert Fernàndez Climent

 

https://chess-results.com/tnr830639.aspx?lan=2

3. III Campeonato de España de Ajedrez Relampago por Parejas Mixtas 2023

 

Jugadors: Jose Angel Guerra Mendez, Marc Ortega Serra, Neri Ruiz Lupon, Júlia Pinyol i Llorà, Arnau Camps Abadia, Laura Toquero Gracia, Montse Gracia Escarp

 

https://chess-results.com/tnr863481.aspx?lan=2

 

 

4. X Chessable Sunway Sitges International Chess Festival 2023 - Junior Blitz

 

Jugador: Izan Lopera Larrea

https://chess-results.com/tnr866704.aspx?lan=2&art=0&fed=ESP&turdet=YES&flag=30

 

 

5. X Chessable Sunway Sitges International Chess Festival 2023 - Blitz 17/12

 

Jugador: David Gil Jimenez

 

https://chess-results.com/tnr866697.aspx?lan=2&art=0&fed=ESP&turdet=YES&flag=30

Molt Contents dels nostres jugadors.

A seguir lluitant i Força Cerdanyola!

Cerdanyola, 19 de desembre de 2023

LA LAURA TOQUERO SEGUEIX SUMANT

La Laura Toquero segueix sumant partides jugant el Territorial A de Barcelona amb seu a Badalona i acabant amb 3 punts de 8 i sumant 39 punts Elo FIDE i un altre any a la Copa d'Espanya per equips Sub18 que es juga a Benidorm formant part del Figueroa, equip format per catalans, gallecs i andalussos, amb 3,5 punts de 5 i que esperem l'any vinent pugui participar amb el Cerdanyola.

Cerdanyola, 12 de desembre de 2023

VUITENA RONDA OBERT CERDANYOLA 2023

Vuitena Ronda 2/12/23

 

Ja tenim GUANYADORS del 39 Torneig Obert Vila de Cerdanyola

 

GRUP A:  Albert Castillo (Vila Olímpica)

GRUP B:  Nikolay Belar (Sabadell)

ESPINETS:  Cristian Guzman (Cerdanyola)

 

El passat dissabte va disputar-se la darrera jornada del 39 Obert Vila de Cerdanyola que aquest any  a comptat amb la participació de 108 jugadors als diferents grups.

 

Després de disputar-se 8 jornades, els resultats han estat bastant lògics en quant a la classificació final,   destacant el bon comportament i esportivitat  de tots els jugadors.

 

L’acte de cloenda es va celebrar el diumenge amb el tradicional torneig de partides ràpides sistema Masnou.

 

Felicitem els guanyadors i tots els jugadors.

 

Us esperem el proper any, a l'edició 40 de l’Obert!   

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 7 de desembre de 2023

SETENA RONDA OBERT CERDANYOLA 2023

SETENA RONDA  25/11/23

 

ALBERT CASTILLO  (Via Olímpica) guanya al Grup A a falta de 1 jornada.

 

Dissabte es juga la darrera jornada de l’Obert Vila de Cerdanyola amb moltes coses per decidir al 3 grups. Com avancem al titular, per ara victòria de l’Albert Castillo al grup A i la resta de posicions es decidiran a la darrera ronda als 3 grups.

 

GRUP A: Francesc Nieto (Cerdanyola), Arturo Vidarte (Platja d'Aro) i Enric Juncosa (Peona i Peó) amb 5 punts lluitaran per les places 2 al 5.

  

GRUP B: La victòria de Leonardo Guzmán a la 7 jornada davant el líder, Nicolas Garcia, fa que el grup estigui molt igualat.  Nikolay Bejar (Sabadell) amb 6 punts es el nou líder i l’enfrontament amb Leonardo Guzmán (Cerdanyola) amb 5,5 punts segurament decidirà  el campió d’aquest grup.

 

ESPINETS:  Victoria al primer tauler de Cristian Guzmán (Cerdanyola) davant Ramon Garriga (Berguedà). Aquesta victòria fa que el Cristian sigui líder en solitari amb 5 punts de 5 partides seguit per Ramon Garriga amb 4 punts i de Laura Tornay i Max Anguita amb 3,5 punts. 

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 30 de novembre de 2023

TORNEIG CLOENDA OBERT CERDANYOLA  2023  
PARTIDES  RÀPIDES  SISTEMA  MASNOU

DIUMENGE DIA 03  DESEMBRE DE 10 HORES A 13 HORES

 

RITME DE JOC  5 Minuts per jugador

 

LOCAL DE JOC    Sant Ramon 180 (Bar Grau)

 

INSCRIPCIONS  5 Euros.   Jugadors Obert  2023   3 euros

 

GRUP A Elo  Català  superior 1900.   GRUP  B Elo  Català  inferior 1900 

 

PREMI ALS  5  Primers classificats de cada grup

 

PERNIL, EMBOTITS, CAVA, TURRONS,  VARIS ALIMENTACIO  ETC

 

INSCRIPCIONS  Fins  dia 3,  9,45 hores

 

Se acceptaran inscripcions durant el matí  si no s’arriba als 60 inscrits, que és l'aforament total.

 

Inscripcions per e-mail escacspec@gmail.com    garsaball2@gmail.com

Per telèfon Jaume Grau  935802289   645796061

 

Torneig obert a tots els jugadors federats i no federats  de la  F.C.E.

 

 

13:15 HORES REPARTIMENT DE PREMIS

 39 OBERT D’ESCACS CERDANYOLA 2023

SISENA RONDA OBERT CERDANYOLA 2023

SISENA RONDA 18/11/23

 

El passat dissabte es va disputar la sisena jornada de l’Obert Vila de Cerdanyola als 3 grups de que consta el torneig.

 

Grup  A:  victòries d' Albert Castillo (Via Olímpica) i Francesc Nieto (Cerdanyola), que encapçalen la classificació amb 5,5 punts i 5 punts respectivament, a falta de 2 jornades per la cloenda de l´Obert. 

 

Grup  B: Nicolas Garcia (Sant Cugat) amb 5,5 punts i Nikolay Bejar (Sabadell) amb 5 punts lideren aquest grup, seguits de 3 jugadors amb 4.5 punts , entre ells el jugador local Leonardo Guzmán.

 

ESPINETS:  Quarta jornada d'aquest grup que es juga a 6 rondes.  Ramon Garriga (Berguedà) i Cristian Guzman (Cerdanyola)  amb 4 punts  de 4 partides lideren la classificació.  L’enfrontament entre ells a la 5ª ronda pot decidir el campió d’aquest grup, destinat als més petits.  El proper dissabte es juga  la 5a i penúltima jornada d’aquest grup.

 

El dissabte dia 2 de Desembre es disputarà la darrera ronda a tots els grups i el diumenge dia 3 es celebrarà la cloenda i entrega de premis amb el tradicional Torneig de partides ràpides sistema Masnou.

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 22 de novembre de 2023

FESTA CATALANA CAMPIONAT DE CATALUNYA LLAMPEC
PER EQUIPS 2023

El passat diumenge es va celebrar a Sant Antoni de Calonge (Girona) la Festa Catalana Campionat de Catalunya Llampec per Equips 2023, prova oficial de la Federació Catalana d'Escacs amb la participació de 63 equips de diferents clubs de Catalunya.

 

El Club d'Escacs Cerdanyola va participar amb 2 equips i 10 jugadors:

 

CERDANYOLA A: equip format per Marc Ortega, Julio Alonso, Roger Garcia, Neri Ruiz i Albert Fernàndez.

L'equip va acabar a  novena posició amb  6 victòries 1 empat i 2 derrotes.

 

CERDANYOLA  D:  equip format per Javier Ruiz, Bernat Ferrer, Jan Martínez Gabriel Celorrio i Izan Lopera.

L’ equip sortia amb el número 60 del rànquing inicial i va acabar a la 48 posició amb 2 victòries 3 empats i 4 derrotes i com a  tercer classificat de la 3a categoria.

 

Molt bé nois!

Força Cerdanyola!!! 💚💪

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 14 de novembre de 2023

CINQUENA RONDA OBERT CERDANYOLA 2023

CINQUENA RONDA 11/11/23

 

El passat dissabte dia 11 es va disputar la 5a jornada del Obert d’Escacs  als grups  A  i  B, el grup d'Espinets va tenir jornada de descans.

 

GRUP A:  Partides molt disputades als primers taulers i victòria i liderat en solitari per Albert Castillo (Vila Olímpica) amb 4,5 punts seguit del jugador local Francesc Nieto,  Jorge Iglesias del Castellar i Miquel Fernàndez-Díaz de l'Hospitalet amb 4 punts. El proper dissabte sisena jornada de les 8 de que consta el Torneig.

 

GRUP  B: Liderat compartit amb 4,5 punts del jugador Nicolas Garcia (Sant Cugat) i Victor Fernandez (Sabadell). El millor classificat local es Leonardo Guzman amb 4 punts en 4 posició a falta de 3 jornades per acabar el Torneig.

 

El Grup  Espinets celebrarà el proper dissabte la 4 jornada de les 6 de que consta aquest grup destinat als jugadors més joves entre 7  i 11 anys.

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 14 de novembre de 2023

QUARTA RONDA OBERT CERDANYOLA 2023

QUARTA RONDA 4/11/23

Grup A:  els enfrontaments entre els favorits ja varen estar presents  amb molta igualtat. Quatre jugadors encapçalen la classificació al grup A amb 3,5 punts.  Els enfrontament entre ells a la 5ª ronda podrien ser decisius.

 

Grup  B:  Nikolai Béjar del Sabadell amb 4 punts lidera en solitari aquest grup seguit amb 3,5 punts de Victor Fernández i de Nicolas Garcia. Els millors local son l’Albert Jané i Leonardo Guzmán amb 3 punts.

 

ESPINETS: després de 3 jornades encapçalen la classificació els jugadors Ramon Garriga del Berga i els jugadors locals Cristian Guzman i Laura Tornay, tos ells amb 3 punts. El proper dissabte es jornada de descans en aquest grup de ESPINETS.

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 6 de novembre de 2023

TERCERA RONDA OBERT CERDANYOLA 2023

TERCERA RONDA 28/10/23

Ahir dissabte es va disputar la tercera jornada del Torneig Obert Vila de Cerdanyola al grups A i B i la segona jornada a la categoria Espinets.

 

Tanquem enquesta edició del torneig amb una inscripció total de 108 jugadors, 26 més que el darrer 2022.

 

Grup A: resultats sense gaires sorpreses i després d'aquestes 3 jornades encapçala la classificació els jugador del Platja d'Aro, Arturo Vidarte i Jorge Iglesias  amb 3 punts, seguits pels jugadors locals Roger Garcia i Francesc Nieto amb 2,5 punts.

 

Grup B:  després de 3 jornades tenim 3 jugadors amb 3 punts:  Albert Jané del Cerdanyola, Nikolay Bejar del Sabadell i David Carbo del Castellar.

 

ESPINETS: Segona jornada d'aquesta categoria que es juga a  un total de 6 jornades. Amb 2 punts tenim els jugadors locals Cristian Guzman, Laura Tornay i Guillermo Fernández.

 

El proper dissabte 4a jornada al local del Club d'Escacs Cerdanyola i al local de la AAVV SANT RAMON.

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 29 d'octubre de 2023

FINAL CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS D'EDATS 2023

Durant els dies 12, 13 i 14 d'Octubre s'ha celebrat a Lloret de Mar el Campionat de Catalunya per Equips d'Edats 2023 a les categories sub-8 fins a sub-20.

 

El Club d'Escacs Cerdanyola ha participat amb 4 equips a les categories sub-10, sub-12, sub-14 i sub-16, amb un total de 18 jugadors.

 

Aquest any no hem aconseguit cap podi, però l'experiència i l'aprenentatge dels nostres joves  jugadors ha estat molt positiu.

 

Cerdanyola Sub-10: L'equip ha estat format per: Cristian Guzmán,  Nicolas Perpiñan,  Max Anguita i Guillermo Fernández. Per a tots ells  era la primera vegada que participaven en aquest campionat i han aconseguint la 22-23 posició amb 8,5 punts. El Max Anguita amb 4 punts va ser el jugador amb millor puntuació.

 

Cerdanyola Sub-12: L'equip ha estat format per: Jan Martínez,  Izan Lopera, Bruno Rios i Laura Tornay

Han finalitzat a la 17a posició amb 10 punts.  L’Izan Lopera amb 3,5 punts va ser el jugador amb millor puntuació.

 

Cerdanyola Sub-14:  L'equip ha estat format per: Erik Tello, Marc Tornay,  Leonardo Guzmán,  Quim Masdeu i Pol Martínez.  Aquest equip va ser l'agradable sorpresa dons va quedar 4art classificat de 12 equips amb 12 punts.  El  Pol Martínez ha guanyat el premi al millor 4art tauler d'aquesta categoria. Felicitats Pol!.

 

Cerdanyola Sub-16: L'equip ha estat format per: Albert Fernández,  Júlia Pinyol,  Laura Toquero,  Roger Contijoch i Gabriel Celorrio.  Han finalitzat a la 7a posició amb 12 punts. La Júlia Pinyol amb 4,5 punts va ser la jugadora amb millor puntuació.

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 18 d'octubre de 2023

CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS D'EDATS 2023

Els propers dies 12 al 14 d'Octubre es celebra a Lloret de Mar el Campionat de Catalunya per equips d'edats a les categories sub-8 fins a sub-18 i amb una participació d’uns 100 equips.

 

El Club Escacs Cerdanyola participarà amb 4 equips a les categories sub-10, sub-12, sub14 i sub16.

 

Cada equip està format per 4 jugadors i en poden tenir més d'1 suplent. Competiran en 6 rondes de joc amb horari de matí i tarda, i jugaran 2 partides per dia.

 

Esperem una bona actuació dels nostres equips, on el equip sub-16 és qui té més opcions de podi. 

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 10 d'octubre de 2023

PRIMERA RONDA 39 OBERT D'ESCACS VILA DE CERDAYOLA 2023

PRIMERA RONDA 7/10/23

 

Ahir dissabte es va iniciar el ·39 Torneig Obert d'Escacs Vila de Cerdanyola als Grups  A i  B.

Aquest any l’Obert compte amb un 10% més de participants respecte l'any passat.

 

Grup A:  

Al Grup A participen un total de 30 jugadors que competiran durant 8 rondes sent la darrera ronda el dia 2 de desembre. Els resultats han estat quasi tots de llibre en aquesta 1ª ronda, exceptuant la victòria de l’Arnau Guerrero  i les taules Gabriel Font  amb jugadors amb més rànquing.

 

Grup B:

Al Grup B participen un total de 48 jugadors i sense gairebé cap sorpresa destacant les taules del jove jugador local Izan Lopera davant el número 3 del rànquing del torneig.

Aquest grup també es juga a 8 rondes fins el dia 2 de desembre.

 

Espinets:

Aquest grup comença el 21 d’octubre. Les inscripcions es tanquen un dia abans, el 20 d'octubre.

 

El proper dissabte es jornada de descans amb motiu del Campionat de Catalunya per equips d'edats que es jugarà a Lloret de Mar del 12 al 14 d'Octubre.

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 8 d'octubre de 2023

CAMPIONAT PER EQUIPS D'EDATS DE BARCELONA (Minicopa)

El passat dissabte dia 30 de Setembre es va celebrar a Pallejà la Minicopa de Barcelona per equips d'edats amb participació de 72 equips a les diferents categories, des de sub-8 a sub-20.

 

El Club d’Escacs Cerdanyola va participar amb 2 equips, a les categories sub-14 i sub-16,  i els 2 equips van fer podi! DUES SEGONES POSICIONS en ambdós categories. Una gran actuació!!!

 

Cerdanyola sub-14 amb  5 victòries, 1 empat i una derrota. L’equip estava format pels jugadors Marc Tornay, Leonardo Guzmán, Jan Martínez i Izan Lopera. Destaca l'actuació del Jan Martínez, amb 6 punts en 7 partides.

 

Cerdanyola sub-16  amb 4 victòries, 1 empat i 2 derrotes. L’equip estava format per Albert Fernàndez, Júlia Pinyol, Laura Toquero i Gabriel Celorrio. Destaca  l'actuació de la Laura Toquero amb 6,5 punts en 7 partides.

 

Aquesta prova és l’antesala del proper Campionat de Catalunya per Equips d'Edats que es celebrarà a Lloret de Mar del 12 al 14 d'Octubre i on el Club d’Escacs Cerdanyola  participarà amb 3 equips a les categories sub-12, sub-14 i sub-16

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 2 d'octubre de 2023

XI TORNEO INTERNACIONAL CIUDAD DE PONTEVEDRA AMATEUR

El nostre jugador SUB 16, David Gil Jiménez, ha jugat el Torneo Internacional Ciudad de Pontevedra Amateur entre el dies 24 al 30 de juliol 2023.

Felicitem el David pel gran torneig jugat. Ha acabat invicte amb 6,5 punts (5 taules i 4 victòries) i en una merescuda cinquena posició millorant la seva posició del rànquing inicial (23a).

Molt bé David! A seguir lluitant!

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 31 de juliol de 2023

FINALITZA EL CAMPIONAT D'ESPANYA PER EDATS 2023

Set jugadors del nostre club han participat al Campionat d’Espanya per Edats a Salobreña, Granada.

L’Izan Lopera i el Jan Martínez, SUB12, entre els dies 10 i 16 de juliol.

L’Erik Tello I l’Arnau Camps, SUB14, entre els dies 17 i 23 de juliol.

La Laura Toquero, l’Albert Fernàndez i la Júlia Pinyol, SUB16, entre els dies 24 i 30 de juliol.

L’ Arnau Camps i l’Erik Tello van millorar la seva posició al rànquing inicial. Camps, amb 6 punts, va tancar la competició en la 27a posició i la va iniciar en la 30a. Per la seva banda, Telllo va passar de la posició 137 a la 121. 

Destaquem el bon paper de la Júlia Pinyol,  TERCERA CLASSIFICADA FEMENINA en el Campionat de Ràpides SUB 16.   FELICITATS JÚLIA!

Jan, Izan, Erik, Arnau, Laura, Albert i Júlia... a continuar lluitant!

https://info64.org/ce-sub-12-2023

Cerdanyola, 30 de juliol de 2023

CAMPIONAT D'ESPANYA PER EDATS 2023

Jugadors del club han començat la seva participació al Campionat d'Espanya per Edats 2023 a Salobreña, Granada.

Sub 12 amb Jan Martínez i Izan Lopera.

La propera setmana, Sub 14 amb Arnau Camps i Erik Tello.

Per acabar, Sub 16 amb Albert Fernàndez, Júlia Pinyol i Laura Toquero.

Sort a tots i totes!

Força Cerdanyola!!! 💚 💪

https://info64.org/ce-sub-12-2023

Cerdanyola, 12 de juliol de 2023

III SETMANA CATALANA I INTERCANVI FEMENÍ AMB MALLORCA

De l'1 al 2 de juliol s'ha celebrat a Castelldefels, un tancat d'escacs entre 4 seleccions femenines organitzat per la Federació Catalana d'Escacs amb motiu de la III Setmana Catalana de l'Esport per fer visible l'esport català i en concret els escacs femenins.

A la seleccio catalana formada per 4 jugadores han jugat la Júlia Pinyol i la Laura Toquero  que han guanyat les seves 3 partides i la selecció de Catalunya ha quedat campiona seguida de Canàries, Mallorca i un mix Internacional.

A més, durant el mateix cap de setmana s'ha fet un Intercanvi femení Mallorca-Catalunya, en el que tambe ha participat la Laura Tornay.

Cerdanyola, 3 de juliol de 2023

FESTA CLOENDA CURS 2022-2023 ESCOLA D'ESCACS

El passat dia 22 de juny va tindre lloc a la Plaça de Jaume Grau i Altayó la Festa de Cloenda i repartiment de premis del curs 2022-2023 de l'escola d'escacs amb assistència de pràcticament tots els alumnes del curs. L’acte d’entrega de premis va ser presidit pel regidor d'esports de l’Ajuntament de Cerdanyola, el Sr. Oscar Pons.

 

Destacant el torneig de cloenda del curs celebrat el dia 15 de juny i amb una participació de 19 alumnes al grup A  amb victòria de David Gil  davant Arnau Muntal i Arnau Guerrero i 13 alumnes al grup  B amb victòria de Cristian Guzmán davant de Laura Tornay  i Mario Fernàndez.

 

També es van entregar els premis als millors jugadors de la Lliga Catalana i als alumnes que han tingut millor progressió durant el curs.

El premi a l’alumne destacat va ser per ALBERT FERNÀNDEZ CLIMENT.

Cerdanyola, 2 de juliol de 2023

ALBERT FERNÀNDEZ CLIMENT  GUANYA EL III TANCAT DE L'ESCACS COMTAL CLUB PRIMAVERA 2023 - GRUP MC

Gran actuació del jove jugador SUB16 local en un  torneig on sortia amb el número 7 del ranking inicial.

Guanya amb 6 PUNTS DE 9 I ACONSEGUEIX NORMA DE MESTRE CATALÀ.

 

El tancat, celebrat del 15 d'abril al 17 de juny, va ser organitzat pel Club d'Escacs Comtal de Barcelona amb participació de 10 jugadors i amb un Elo Fide mitjà de 2052 i un Elo Català mitjà de 2200.

Amb aquest resultat l'Albert puja 62 punts d’Elo català i 82 punts d’Elo Fide i es situa amb 2280 punts Elo Català 1 de juliol.

 

Adjuntem quadre classificació final: CLASSIFICACIÓ

Felicitats Albert!

Cerdanyola, 2 de juliol de 2023

XII OBERT AJEDREZ JAKE CLUB-CIUTAT DE L'HOSPITALET-MEMORIAL J PONCE

Raúl Tornay,  Campió del Tram B

Ahir va finalitzar  XII Torneig obert " CIUTAT HOSPITALET” (VI in memoriam Juan Ponce García).

El nostre jugador, Raúl Tornay, és el  Campió del Tram B (1850-1999 ELO FCE) amb 6 punts de 9.

Felicitats Raúl!

També bon torneig de la Júlia Pinyol i el Marc Tornay.

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola,18 de juny de 2023

FINAL LLIGA CATALANA D’E-SPORTS 2023

David Gil Jiménez Millor sub2000 ELO FCE ràpid

El nostre jugador SUB 16, David Gil Jiménez, ha guanyat Millor sub2000 ELO FCE ràpid en la final presencial de la Final de la Lliga Catalana d’E-Sports amb la plataforma de joc Lichess.

https://lichess.org/tournament/wsxBFG0v

Felicitats David!

Força Cerdanyola!!! 💚

Cerdanyola,18 de juny de 2023

FESTA DE CLOENDA CURS 2022-2023

El proper dijous dia 22 de juny de 2023 celebrarem la festa de cloenda del curs escolar 2022-2023. Serà a la Plaça de Jaume Grau i Altayó a les 18:30h.

Berenar per a tots els assistents (alumnes i acompanyats).

Lliurament de premis Torneig cloenda curs escolar 2022-23. Obsequi per a tots els alumnes.

Lliurament trofeus Torneig Festa Major Roser de Maig.

Distincions especials alumnes destacats.

Lliga Catalana millors jugadors

Us Esperem a Tots

Cerdanyola, 11 de juny de 2023

ESCACS A LA FESTA MAJOR ROSER DE MAIG

Ahir, 8 de maig de 2023, vàrem apropar els escacs als nens organitzant el Torneig Escolar de Partides Ràpides dins del programa de festes “Festa Major Roser de Maig” de Cerdanyola al Parc Xarau.

Èxit de participació!!!

Força Cerdanyola!!! 💚

Cerdanyola, 9 de maig de 2023

FINAL COPA CATALANA 

El passat diumenge dia 30 es va celebrar a Vila-Seca (Tarragona) la final de la Copa Catalana a les diferents categories .

El Cerdanyola B va jugar la final a la categoria Preferent amb el sistema lliga amb els 10 equips classificats per aquesta final.

Vàrem presentar el mateix equip que es va classificar en la territorial de Barcelona, un equip format totalment per jugadors sub-16 i sub-14: ALBERT FERNANDEZ, JULIA PINYOL, ARNAU MUNTAL, RUBEN GIL I ARNAU CAMPS.  Van quedar en  6a posició amb 4 victòries, 1 empat i 4 derrotes.

Destaca la molt bona actuació de l’Arnau Camps amb 6,5 punts de 8.

Molt bona organització i molt bon local de joc al Celler de Vila-Seca, un marc incomparable pels 60 equips i 240 jugadors.

CLASSIFICACIÓ

 

Cerdanyola, 2 de maig de 2023

PROPERA FINAL COPA CATALANA 

El proper diumenge dia 30 es juga a Vila Seca (Tarragona) la final de la Copa Catalana on el Cerdanyola B jugarà a la categoria preferent després de quedar sots campió de Barcelona a la fase prèvia.  Cinc jugadors representaran al Cerdanyola: 3 sub-16  ALBERT FERNANDEZ, JULIA PINYOL i ARNAU MUNTAL  i 2 Sub-14  RUBEN GIL i ARNAU CAMPS. 

Esperem poder repetir els èxits de la passada temporada on vàrem quedar segons a la final celebrada a Almenar (Lleida).

 

Important participació de jugadors locals a les diferents competicions que actualment s'estan celebrant  per tot el territori català:

  • TANCAT DE PRIMAVERA C.E. COMTAL, Amb l’Albert Fernàndez que després de 2 jornades encapçala la classificació amb 2 victòries de 2 partides.

  • OBERT INTERNACIONAL FOMENT MARTINENC, amb l’ Arnau Camps al Grup A i Jan Martínez, Izan Lopera i Gabriel Celorrio al grup B

  • OBERT DE L.HOSPITALET, Amb participació de Júlia Pinyol, Raul Tornay i Marc Tornay.

  • CALCULIN GRUP VERD amb participació dels joves jugadors Laura Tornay,  Cristian Guzman i Max Anguita.

  • OBERTS  VILA DE GRÀCIA i SANT ADRIA i FASE PREVIA VETERANS amb participació del veterà jugador  Pere Mas.

Cerdanyola, 25 d'abril de 2023

EL CERDANYOLA SEGUEIX UN ANY MÉS A DIVISIÓ D'HONOR

El Cerdanyola empata amb la Lira Vendrellenca a la darrera jornada de la Lliga Catalana Divisió d'Honor i manté un any més la Màxima categoria dels escacs Catalans.  Ja son 37 anys entre els millors equips de Catalunya.

 

El partit es presentava molt interessant i amb màxima rivalitat, ja que l'equip perdedor baixava de categoria. Va ser un encontre molt igualat i no es va decidir fins a la darrera partida, entre Jose Valencia i Saumell. Amb empat a 4,5 punts,  solament calia fer taules i l'empat final ens era favorable després de la derrota del Sant Cugat amb l’Olot.

 

Les Victòries de Marc Ortega i Oriol Saguillo,  les taules de Jose Angel Guerra, Julio Alonso, Juan Carlos Escandell, Jose Valencia, Neri Ruiz i Albert Fernàndez  i derrotes de Rene Alonso i Júlia Pinyol van fer que l’empat fos una victòria de tot l’equip i un èxit pel Cerdanyola, que sortia amb el pitjor rànquing entre els 16 equips.

 

Agrair a tots els jugadors que han jugat aquesta temporada a Divisió d'Honor, 12 en total, els 10 que ja hem esmentat que han jugat aquest darrer dissabte i al Roger Garcia i l’Arnau Camps.

Cerdanyola, 17 d'abril de 2023

FINAL CAMPIONAT DE CATALUNYA d'EDATS INDIVIDUAL 2023

Júlia Pinyol, campiona de Catalunya Sub-16

La jugadora del Club d’Escacs Cerdanyola ha estat de les més destacades en el Campionat de Catalunya per edats aconseguint el títol a la categoria Sub-16.

 

El Club d'Escacs Cerdanyola aconsegueix bons resultats una vegada finalitzat el Campionat de Catalunya per edats que es disputava a Cambrils entre els dies 1 i 6 d'abril. Júlia Pinyol, membre de l'equip cerdanyolenc, obtenia la primera posició i el títol en categoria Sub-16.

 

Per la seva banda, entre els bons resultats del Cerdanyola també destaquen Rubén Gil i Arnau Camps, que acabaven el torneig en setena posició i onzena posició de categoria Sub-14. D'altre costat, Albert Fernández quedava desè classificat en Sub-16.

 

Pel que fa a la resta de jugadors del Club d'Escacs Cerdanyola els resultats han estat els següents:

 

Categoria sub-12: Jan Martínez (34è classificat) i Izan Lopera (41è), tots dos amb 5 punts de 9, i Laura Tornay (86a).

Categoria sub-14: Marc Tornay (39è), amb 5 punts, i Erik Tello (47è) amb 4,5 punts.

Categoría sub-16: David Gil (34è) i Laura Toquero (36a), amb 4,5 punts cadascun.

 

Des del club, destaquen la bona sintonia que hi ha hagut entre els jugadors durant l'estada a Cambrils. També el suport incondicional dels pares, molt presents en el dia a dia del torneig.

 

Durant el mes d'abril al Cerdanyola encara li queden dos reptes importants. A la Divisió d'honor, el dia 15 el primer equip disputa una jornada decisiva davant la Lira vendrellenca, amb l'objectiu de mantenir un any més la màxima categoria dels escacs catalans. Finalment, el dia 30 es disputarà la final de la Copa Catalana en categoria preferent a Vila-seca. El Cerdanyola B hi participa i buscarà el títol per tancar la temporada de la millor manera.

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 7 d'abril de 2023

CAMPIONAT DE CATALUNYA d'EDATS INDIVIDUAL 2023

Es celebra a Cambrils dels dies 1 al 6 d'Abril  la Final de Catalunya Per Edats Individual categories sub-8 fins a sub-20 amb una participació de més de 500 jugadors de diferents clubs de Catalunya.

 

El Club d’Escacs Cerdanyola participa amb 11 jugadors a les Categories Sub-12 ,14 i 16:

SUB-12  Jan Martínez, Izan Lopera i Laura Tornay

SUB-14  Rubén Gil, Arnau Camps, Erik Tello i Marc Tornay

SUB-16  Albert Fernàndez, Júlia Pinyol, David GiI i Laura Toquero.

 

Després de disputades 5 rondes de joc, l'actuació dels jugadors local és molt bona  destacant a la categoria sub-16 Júlia Pinyol amb 4 punts i a la categoria sub-14 Rubén Gil també amb 4 punts. Esperem a falta de 4 rondes de joc seguir millorant els resultats per obtenir una bona classificació en global.

 

Molta sort a tots i totes!!!!!

Força Cerdanyola!!! 💚💪

Cambrils, 4 d'abril de 2023

DESENA JORNADA LLIGA CATALANA 2023

DIVISIÓ D'HONOR PLAY OFF GRUP B

COR DE MARINA  BADALONA  3  - CERDANYOLA   7

 

Important victòria del Cerdanyola davant un rival directe en la lluita per la permanència a Divisió d'Honor. La darrera jornada es disputarà el dia 15 d'Abril,  en un enfrontament directe contra la Lira Vendrellenca. Ambdós equips estan empatats a 3 punts i l'equip guanyador mantindrà la categoria i el perdedor descendirà a 1ª Divisió.

Victòries de Marc Ortega, Jose Valencia, J.C.Escandell, Neri Ruiz i Albert Fernàndez.

 

La classificació queda així a falta de 1 jornada

OLOT 5  punts 

ANDORRA  i  SANT ANDREU 4 

MOLLET  3,5

CERDANYOLA, LIRA VENDRELLENCA i SANT CUGAT  3 

COR DE MARINA BADALONA AMB 2 PUNTS

Baixen de categoria els 3 últims classificats.

 

FINALS CATALANES CATEGORIA PREFERENT

CERDANYOLA  B   4  -  PEONA I PEÓ   B   6

 

Derrota del Cerdanyola B als quarts de final pel títol de Campió de Catalunya Categoria Preferent, on creiem que es van enfrontar els 2 equips més forts d´aquesta Fase  Final i on tots 2 equips ja havien aconseguit l'ascens a Segona Divisió de Catalunya.

El Cerdanyola B tanca així un gran campionat amb 8 victòries i 2 derrotes i la propera temporada jugarà a la Segona Divisió de Catalunya, una fita no esperada a l’inici del campionat.

Victòries de Jose Comallonga, Antonio Gil i David Gil.

 

Des del Club volem agrair la gran implicació de tots els jugadors des del primer equip passant pels Equips B,  C  i D, on gran part d'ells han jugat totes les rondes aconseguit sobradament els objectius inicials .

Ara falta rematar la feina amb l´equip A aconseguint el proper dia 15 d’Abril mantenir la Categoria de DIVISIÓ D'HONOR. 

 

Cerdanyola, 28 de Març de 2023

NOVENA JORNADA LLIGA CATALANA 2023

CATEGORIA  PREFERENT

CERDANYOLA   B  5,5  -  RUBINENCA 4,5

 

El Cerdanyola B derrota al Rubí   5,5  a ,4,5 i obté el primer lloc al seu grup de categoria preferent i aconsegueix l'Ascens a Segona Divisió de Catalunya.

Amb aquest resultat l’equipo B amb 8 victòries i 1  derrota tanca un gran campionat i a partir del  proper diumenge disputarà amb la resta de campions de grup el títol de campió de Catalunya Categoria Preferent.

Victòries de Arnau Camps, Pere Mas, Pol Borges i David Gil.

 

DIVISIÓ D'HONOR   

CERDANYOLA   4  -  SANT  CUGAT   6

 

Derrota del Cerdanyola davant un rival directe per a la lluita per mantenir la categoria.  Ha estat un matx molt igualat i on els jugadors locals no varen tenir encert en els moments claus de les partides. Ara a falta de 2 jornades, contra Badalona i Vendrell, solament val la victòria en tots 2 encontres.

Única victòria d’Oriol Saguillo. 

 

PRIMERA CATEGORIA   

CERDANYOLA  C 6,5    - RUBINENCA B   1,5

 

Clara victòria del Cerdanyola C amb 6 victòries i 1 empat.

El Cerdanyola C ha obtingut la cinquena posició mantenint ampliament la categoria.

 

TERCERA CATEGORIA     

CERDANYOLA   D 1 -  FOMENT  E   3

 

Derrota davant un molt reforçat, que ens dona la sisena posició final en aquesta categoria.  Orgullosos de que el nostre equip durant  tot el campionat  ha estat format per jugadors sub-14 i sub-12.

 

Cerdanyola, 22 de Març de 2023

VUITENA JORNADA LLIGA CATALANA 2023

DIVISIÓ D'HONOR  

ANDORRA   3  -  CERDANYOLA   7

 

Gran victòria del Cerdanyola a la primera jornada de la segona fase de grups per la permanència en el difícil desplaçament a Andorra. L’Andorra va presentar el millor equip i el Cerdanyola va tenir algunes baixes, però van ser molt bé cobertes pels jugadors més joves. Vam jugar amb un jugador Sub-14, 2 jugadors Sub-16 i 2 femenines.

El matx era una final com ho seran les properes tres jornades amb el Sant Cugat, Badalona i Vendrell.

Ara el Cerdanyola té 2 punts i està a mig punt de l'equip que marca la permanència, que es el Vendrell, rival de la darrera jornada.

Esperem seguir amb la bona actuació d´Andorra i poder una vegada més aconseguir l'objectiu de l'equip, que no és altre que mantenir la categoria. Victòries de Marc Ortega, Oriol Saguillo, José Valencia, Neri Ruiz i Arnau Camps.


CATEGORIA PREFERENT  

IDEAL CLAVE   2,5  -  CERDANYOLA   B   7,5

 

Clara victòria del segon equip local que amb 7 victòries i 1 derrota es troba en la segona posició a mig punt del Rubí, rival a la darrera jornada i on ens disputarem el primer lloc de la classificació que dona l’ascens a Segona Divisió de Catalunya.

Victòries de Pere Mas, Paco Lanau, Gabriel Font, Antonio Gil, Pol Borges, David Gil i Laura Toquero.


PRIMERA CATEGORIA

LLINARS   C   1,5  -  CERDANYOLA    C   6,5

 

Victòria clara del Cerdanyola C en un matx intranscendent pels 2 equips. Amb aquest resultat l'equip compta amb 4 punts i es troba en cinquena posició de la categoria, zona tranquil·la.

Victòries de Raul Tornay, Arnau Guerrero, Josep Sole, Javier Ruiz, Albert Jané i Marc Tornay.

El proper diumenge juguem a casa la darrera jornada contra el Rubí B.

 
TERCERA CATEGORIA    

TRES PEONS   L  2 - CERDANYOLA   D   2

 

Empat  entre 2 equips que necessitaven la victòria per poder tindre opcions al primer lloc que dona l’ascens a segona categoria.  

Victòria de Cristian Guzmán i taules de Gabriel Celorrio i Leonardo Guzmán. Diumenge darrera jornada a casa davant el Foment E,  líder del grup.

 

Cerdanyola, 15 de Març de 2023

Sisena Jornada Fase Comarcal d'Edats Vallès Occidental 2023

El passat dissabte es va celebrar la sisena i darrera jornada de la fase Comarcal d'Edats Vallès Occidental on els jugadors locals, 15 en total, han obtingut uns bons resultats.  

Destaca el títol de campió a la categoria Sub-14 de Rubèn Gil i a la categoria Sub-16 de David Gil, juntament amb el tercer lloc a la categoria Sub-12 de Izan Lopera i de Laura Tornay com a millor jugadora de la categoria Sub-12.

 

CATEGORIA SUB-10 

Victòria de Guillermo Fernández i derrotes de Cristian Guzmán i Max Anguita.

 

CATEGORIA SUB-12

Victòries de Izan Lopera i de Laura Tornay i derrotes de Jan Martínez, Bruno Rios i Mario Fernandez.

En aquesta categoria tercer lloc per a Izan Lopera, quart per a Jan Martínez i cinquè per a Bruno Rios. I el reconeixement a la millor jugadora per a la Laura Tornay.

 

CATEGORIA SUB-14

Victòria i títol de campió per a Ruben Gil. També victòria de Quim Masdeu i derrotes de Leonardo Guzmán, Erik Tello i Marc Tornay

 

CATEGORIA SUB-16

Victòria i títol de campió per a David Gil i taules de Gabriel Celorrio.

 

Després d’aquesta  Fase Comarcal es jugarà la Final de Catalunya els dies 1 al 6 d'Abril a la localitat de Cambrils(Tarragona) on el club local contarà amb la presència d’uns 12 jugadors i on esperem obtenir bons resultats.

 

Força Cerdanyola!!! 💚

 

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 15 de Març de 2023

SETENA JORNADA LLIGA CATALANA 2023

DIVISIÓ D'HONOR  

CERDANYOLA  4,5   -  PLATJA D'ARO   5,5

 

Ajustada derrota del Cerdanyola  en un matx molt intens donada la importància pels equips.

Continuem lluitant per mantenir la categoria.

Ara amb 1 punt tenim enfrontaments amb:  ANDORRA,  SANT CUGAT, COR DE MARINA I LIRA VENDRELLENCA.

Victòries de Jose A.Guerra, J.Carlos Escandell i Julia Pinyol.

 

CATEGORIA PREFERENT   

SANT QUIRZE   3   -  CERDANYOLA   B   7

 

Clara victòria del Cerdanyola B que amb 6 punts, a falta de 2 jornades, es pot jugar l’ascens, en cas de guanyar la propera jornada a l’Ideal Clavé, a la última ronda amb el Rubí, actual líder amb mig punts més.

Davant un fort rival i també aspirant a l’ascens, l'equip va estar molt encertat als primers taulers amb un Josep Comallonga estel·lar que va aconseguir la victòria juntament amb Jaume Grau, Arnau Camps, Pere Mas, Gabriel Font i David Gil. 

 

PRIMERA CATEGORIA   

CASTELLAR  A   4,5  -  CERDANYOLA   C  3,5

 

Gran matx del Cerdanyola C davant el Castellar, líder absolut de la categoria amb 7 punts de 7.

Ha estat un matx molt difícil i hem estat a punt de donar la sorpresa amb rivals molt superiors d'elo. Ara, amb 3 puts i un desempat molt favorable, l’equip es situa lluny de les 2 places de descens.

Victòries de Laura Toquero i Albert Jané juntament amb les taules de Pol Borges, Javier Ruiz i Bernat Ferrer.

Proper jornada desplaçament a Llinars C.

 

TERCERA CATEGORIA 

ONCE   B   0  -  CERDANYOLA   D  4

 

Victòria de l'equip més jove  que es situa a la 3a posició, molt a prop del 2 primers a falta de 2 jornades.

Victòries de Jan Martínez,  Erik Tello,  Izan Lopera i Leonardo Guzmán. 

Propera jornada a Barcelona amb Tres Peons  F.

 

Cerdanyola, 7 de Març de 2023

Cinquena Jornada Fase Comarcal d'Edats Vallès Occidental 2023

El passat dissabte es va disputar la cinquena jornada de la fase Comarcal del Vallès Occidental amb bons resultats pels jugadors locals:  10 victòries,  1 empat i 3 derrotes

 

CATEGORIA SUB-10 

Victòries dels 3 jugadors d'aquesta categoria:  Cristian Guzmán, Guillermo Fernández i Max Anguita.  Dissabte darrera jornada a Rubí 

 

CATEGORIA SUB-12 

Victòries d’ Izan Lopera, Bruno Rios i Mario Fernàndez.

Derrota de Jan Martínez, que tenia una gairebé decisiva partida contra  el jugador del Barberà Grau Barrera, tots 2 amb 4 punts i on el guanyador tenia pràcticament el títol assegurat. Ara toca guanyar la darrera jornada per ocupar lloc de podi.

També  derrota de Laura Tornay

El dissabte a Rubí darrera i decisiva jornada en aquesta categoria.

 

CATEGORÍA SUB-14 

Victoria de Rubén Gil i Leonardo Guzmán,  taules de Marc Tornay i derrota de Erik Tello.

Amb aquesta victòria el Rubèn es virtual guanyador d´aquesta categoria que encapçala amb 5 punts de 5. Leonardo Guzmán amb 4 serà possiblement el seu rival a la darrera jornada, que es celebrarà a Cerdanyola

 

CATEGORIA SUB-16

Victòries de David Gil i Gabriel Celorrio.

 A falta de 1 jornada el David Gil ja és campió de aquesta categoria essent la darrera jornada intranscendent pel que fa a la primera posició .

La darrera jornada que es jugarà a Cerdanyola 

 

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 6 de Març de 2023

SISENA JORNADA LLIGA CATALANA 2023

DIVISIÓ D'HONOR   

FIGUERES   6  -  CERDANYOLA  4

 

Derrota del Cerdanyola que complica la permanència, encara que queden 5 jornades i les possibilitats, encara que reduïdes, es mantenen intactes.  Els dos últims resultats han estat derrotes per la mínima 6 - 4 a Sant Andreu i 6- 4 a Figueres.  Esperem puntuar a  la propera ronda.

Les victòries de Jose A. Guerra i de Jose Valencia no van ser suficients per treure un bon resultat a Figueres.

La propera jornada rebem al Platja d'Aro.

 

CATEGORIA PREFERENT   

CERDANYOLA  B  6,5 -  PENYA MOLLET  3,5

 

Victòria del segon equip que el situa en segona posició del grup, amb 5 punts sobre 6,  mantenint el pols amb el Rubí. El nostre rival a la darrera ronda i gran favorit al títol i ascens de categoria.

La victòria ha estat molt treballada, amb un equip amb baixes ben cobertes.

Victòries de Pere Mas,  Paco Lanau, Pol Borges, Antonio Gil i  Josep Solé.

La propera jornada visita a Sant Quirze, equip també amb 5 punts. 

 

PRIMERA CATEGORIA   

CERDANYOLA   C   3   -  MONTMELO   B   5

 

Derrota ajustada del tercer equip, que avui presentava una alineació amb moltes baixes. Tot i això hem donat guerra a un equip per elo molt superior.

Ara amb 3 punts de 6, l'equip està a la zona tranquil·la de la classificació lluny dels 2 llocs de descens.

Victòria de Laura Toquero.

La propera setmana desplaçament a Castellar, líder absolut del grup amb 6 de 6.

 

TERCERA CATEGORIA   

CERDANYOLA   D   1   - PEON  NEGRO   D   3

 

Donat a les moltes baixes en els diferents equips,  solament hem pogut presentar l’equip amb 2 jugadors: Quim Masdeu i Cristian Guzmán.  Tot i així, hem aconseguit no deixar el resultat a cero.

Victòria del Cristian i derrota del Quim.

La propera setmana juguem a Barcelona contra el equip de l’ONCE   B.

 

Cerdanyola, 26 de Febrer de 2023

Quarta Jornada Fase Comarcal d'Edats Vallès Occidental 2023

El passat dissabte es va celebrar la 4a jornada de la Fase Comarcal d'edats Vallès Occidental amb bon resultats pels jugadors locals: 9 victòries, 1 empat i solament 5 derrotes.

 

Categoria Sub-10 

  

Victòria de Cristian Guzmán i derrotes de Guillermo Fernández i Max Anguita

 

Categoria Sub-12

 

Victòries de Jan Martínez, Izan Lopera, Bruno Rios.  Taules de Laura Tornay i derrota de Mario Fernández.

Jan Martínez amb 4 punts  lidera la classificació empatat amb el jugador del Barberà, Grau Barrera.

L’enfrontament entre els dos a la propera ronda serà casi decisiu pel títol en aquesta categoria.

 

Categoria Sub-14 

 

Victòries de Rubén Gil,  Marc Tornay, Erik Tello i Leonardo Guzmán i única derrota de Quim Masdeu.

En aquesta categoria que domina Rubén Gil amb 4 punts en solitari.

 

Categoria Sub-16 

 

Victòria de David Gil i derrota de Gabriel Celorrio.

En aquesta categoria es clar dominador el David Gil amb 4 punts liderant en solitari la classificació.

 

La propera setmana 5a ronda, sub-10 i sub-12 a Rubí i sub-14 i sub-16 a Cerdanyola.

 

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 26 de Febrer de 2023

CINQUENA JORNADA LLIGA CATALANA 2023

DIVISIÓ D'HONOR   

SANT ANDREU  6  - CERDANYOLA  4

 

Derrota ajustada davant el Sant Andreu, en un encontre molt igualat, no per ELO, sinó tal com anaven les partides. L’equip local va presentar el seu millor equip donada la importància del matx, on es jugaven un punt molt valuós  per a la  segona fase.  6 taules i única victòria de Jose A.Guerra al primer tauler.

El proper dissabte desplaçament a Figueres, en un altre final  de les 6 que ens queden.

 

CATEGORIA PREFERENT   

GRANOLLERS-CANOVELLES   A  4,5 -  CERDANYOLA  B  5,5

 

Important victòria que ens allunya casi definitivament dels llocs de descens. Amb 4 punts, l’equip es troba en segona posició darrere el RUBI, que porta 4,5 punts. En cas de seguir amb els bons resultats, el matx de la darrera ronda serà gairebé decisiu pel títol del grup.

Victòries d’ Arnau Camps, Pere Mas, David Gil i Josep Solé.

El proper diumenge juguem a casa contra Penya Mollet.

 

PRIMERA CATEGORIA 

BARAD   A   3  -  CERDANYOLA   C   5

 

Gran victòria de Cerdanyola C davant un equip que sortia amb clara avantatge d’ELO  en gairebé totes les partides i que va presentar el millor equip del campionat.  Amb aquesta victòria, amb 3 punts, ens situem a la zona tranquil·la de la classificació, lluny dels 2 llocs del descens.

Victòries de  Pol Borges, Arnau Guerrero, Javier Ruiz i Bernat Ferrer.

 El proper diumenge juguem a casa contra Montmeló  B.

 

TERCERA CATEGORIA 

CASTELLBISBAL  C  0  - CERDANYOLA  D  4

 

Gran victòria dels més petits amb ple de victòries.   Jan Martinez, Erik Tello, Quim Masdeu i Izan Lopera fan que l’equip es situï en 3a posició.

Diumenge juguem a casa, rebrem al líder Peó Negre C.

Cerdanyola, 21 de Febrer de 2023

QUARTA JORNADA LLIGA CATALANA 2023

PRIMERA VICTORIA DEL CERDANYOLA A DIVISIÓ DE HONOR

CERDANYOLA 6  - OLOT  4 

 

Important victòria del Primer equip davant d’un rival directe a la lluita per la permanència.  Bon partit dels jugadors locals que solament varen perdre 1 partida  en un matx molt igualat i on els més joves van demostrar que es pot contar amb ells. Amb aquesta victòria el Cerdanyola manté les aspiracions a mantenir la categoria i esperem que el proper matx contra el Sant Andreu, un altre rival directe, seguirem puntuant. Victòries de Juan C. Escandell, Jose Valencia i Neri Ruiz. 

 

CATEGORIA PREFERENT 

CERDANYOLA  B   5,5  -  LLINARS  B   4,5

 

Important victòria del Cerdanyola B que amb 3 victòries i una derrota es situa a la part alta de la classificació, molt més a prop del principal objectiu de mantenir la categoria, en un grup molt complicat donat el nivell del altres equips. Victòries de Sergi Codina, Antonio Gil, Pol Borges i David Gil.

El proper diumenge desplaçament a Granollers, un dels favorits a l’ascens. 

 

PRIMERA CATEGORIA   

CERDANYOLA C   3   -  LA  LIRA C   5

 

Derrota del Cerdanyola C davant un rival molt experimentat  i molt superior d’ELO en totes les partides.  Ara, amb 2 punts de 4, l'objectiu passa per mantenir la categoria on baixen els 2 últims classificats. Victòries de Javier Ruiz ,Albert Jané i Roger Contijoch.

Pròxim partit a Terrassa contra el Barad.

 

TERCERA CATEGORIA   

CERDANYOLA D  1  -  ATENEU COLON E   3

 

Derrota davant el líder del grup. Un matx jugat amb moltes baixes,  encara que el resultat el podem considerar com a just . Victòria de Jan Martínez, el nostre jugador sub-12 està en un gran estat de forma.

Proper partit a Castellbisbal

Cerdanyola, 13 de Febrer de 2023

Tercera Jornada Fase Comarcal d'Edats Vallès Occidental 2023

Tercera jornada de la Fase Comarcal d'edats del Vallès Occidental amb resultats dispars pel que fa als jugador locals amb un total de 7,5 punts de 14 partides disputades a les categories sub-10,  sub-12, sub-14 i sub-16.

 

Categoria Sub-10 

 

Mals resultats en aquesta categoria. Derrotes de Cristian Guzmán i Guillermo Fernández que tenen 1 punt de 3 partides, al igual que Max Anguita que no va ser aparellat en aquesta ronda.

 

Categoria Sub-12

 

Victoria de Jan Martínez que amb 3 punts de 3 lidera la classificació, juntament amb 2 jugadors més. Izan Lopera i Bruno Rios amb 2 punts estan entre les primeres posicions, Laura Tornay i Mario Fernández estan amb 1 punt.

 

Categoria Sub-14 

 

Rubén Gil lidera amb autoritat en aquesta categoria amb 3 punts  i es postula com a gran favorit per assolir el Primer lloc. Erik Tello i Leonardo Guzmán amb 2 punts estan entre els perseguidors  i Marc Tornay i Quim Masdeu estan amb 1 punt.

 

Categoria Sub-16

 

David Gil, després de la victòria d’aquesta ronda, lidera en solitari aquesta categoria amb 3 punts. Gabriel Celorrio està amb 1,5 punts.

 

El proper dissabte dia 18 jornada de descans  per Carnestoltes.

BONA RUA  A TOTS !!!

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 13 de Febrer de 2023

TERCERA JORNADA LLIGA CATALANA 2023

CERDANYOLA A:  DIVISIÓ D'HONOR

SABADELL 7 - CERDANYOLA 3

 

Tercera derrota del Cerdanyola davant el fort equip del Sabadell.

Tot i la diferència de resultat,  l’encontre va estar molt igualat durant les 3 primeres hores de joc.  La falta d'encert en la gestió del temps,  va fer que el matx es decantès per l'equip local.   Victòria de Juan  C. Escandell i taules de Marc Ortega, Jose Valencia, Oriol Saguillo i Julia Pinyol.

La propera jornada juguem a casa contra l’Olot, un equip acabat d’ascendir a DH però molt reforçat.  

 

CERDANYOLA B: CATEGORIA PREFERENT     

CATALUNYA  B  3  - CERDANYOLA  B   7

 

Important victòria del segon equip davant un fort rival.

Tot i la clara victòria,  el matx va ser molt incert fins a la 4ª hora de joc.

Amb aquesta victòria el Cerdanyola B consolida les seves possibilitats de mantenir la categoria. Victòries de Neri Ruiz,  Josep Comallonga, Arnau Camps, Paco Lanau i David Gil .

La propera jornada juguem a casa contra el Llinars  B, un matx molt igualat. 

 

CERDANYOLA C: PRIMERA CATEGORIA 

BARBERÀ  C  4,5 - CERDANYOLA   C  3,5

 

Derrota en l’encontre de rivalitat comarcal entre 2 equips que després de aquesta jornada conten amb 2 victòries i una derrota,  pel que fa que de moment estem en la zona alta de la classificació amb el objectiu de mantenir la categoria.  Victòries de Raul Tornay, Javier Ruiz i Laura Toquero (“pichichi” de l'equip amb 3 victòries).

La propera jornada juguem a casa contra La Lira  C.

 

CERDANYOLA D:TERCERA CATEGORIA   

CERDANYOLA  D  Descans

La propera jornada juguem a casa contra Ateneu Colon  F.

 

Cerdanyola, 6 de Febrer de 2023

Segona Jornada Fase Comarcal d'Edats Vallès Occidental 2023

Aquesta jornada es va celebrar als local de Rubí i Cerdanyola.

Categoria sub-10

Victòries dels jugadors locals Guillermo Fernàndez i Max Anguita  i derrota de Cristian Guzmán.

Categoria sub-12

Victòries de Jan Martínez i Izan Lopera, que amb 2 victòries lideren la classificació juntament amb altres 4 jugadors. També victòria de Bruno Rios i derrotes de Laura Tornay i Mario Fernandez.

Categoria sub-14

Victòries de Rubén Gil,  Marc Tornay i Quim Masdeu i derrotes d’ Erik Tello i Leonardo Guzman.

Categoria sub-16

Victòries de David Gil i Gabriel Celorrio.

La propera jornada, les  categories sub-8, sub-10  i sub-12 juguen al local de Rubí  i categories sub-14 i sub-16  al local Sabadell.

Ànims a tots els Jugadors!!!

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 6 de Febrer de 2023

SEGONA JORNADA LLIGA CATALANA 2023

CERDANYOLA A:  DIVISIÓ D'HONOR 

Cerdanyola  A  2  -  Barcelona 8

Davant d’un dels equips més forts de la categoria i aspirant al títol, els nostres jugadors res varen poder fer per aconseguir un bon resultat.  Taules de Jose Angel Guerra, Rene Alonso, Juan C. Escandell i Albert Fernàndez.

El Cerdanyola A encadena dues derrotes i la propera setmana visita al Sabadell, un altre dels equips forts de aquesta categoria.

 

Diumenge bona matinal d'escacs del equips filials, que varen fer ple de victòries.

 

CERDANYOLA B : CATEGORIA PREFERENT

Cerdanyola B  5,5 -  Sant Andreu  B  4,5

Gran victòria davant un dels equips més forts d’aquesta categoria. Tauler per tauler eren superiors d’ ELO.  Això dona més mèrit al ajustat marcador final, amb molta tensió a les darreres partides decisives.

Victòries de Neri Ruiz, Antonio Gil i Raul Tornay i taules de Josep Comallonga,  Arnau Muntal, Arnau Camps, Pere Mas i David Gil.

El proper diumenge  visitem al Calalunya B a Sants

 

CERDANYOLA C: PRIMERA CATEGORIA

Cerdanyola C  7,5  -  Congrés  C   0,5

Contundent victòria de l'equip que amb 2 victòries es consolida en aquesta categoria amb el objectiu de la permanència molt més a prop  i que treu candidatura per aspirar a reptes més grans, com pot ser l’ascens a preferent.

El proper diumenge visitem al Barberà C  partit de màxima rivalitat.

 

CERDANYOLA  D: TERCERA CATEGORIA

Cerdanyola  D   4  -  Gelida   B    0 

Victòria clara del equip compost per jugadors sub-12 i sub-14,  en una categoria que serveix per anar rodant als més petits del club.

Victòries dels 4 jugadors:  Jan Martínez, Erik Tello, Izan Lopera i Leonardo Guzmán.

El proper diumenge el equip  D  descansa.

 

Força Cerdanyola! 💚

Cerdanyola, 31 de gener de 2023

Inici Fase Comarcal d'Edats Vallès Occidental 2023

El passat dissabte dia 28 va començar la Fase Comarcal d'Edats Vallès Occidental amb una participació total de 114 jugadors de diferents clubs de la comarca i a les categories sub-8 fins a sub-18.

 

El Club Penya d'Escacs Cerdanyola participa amb 14 jugadors a les categories: 

Sub-10  Cristian Guzman, Guillermo Fernández i Max Anguita

Sub-12 Jan Martínez, Izan Lopera, Mario Fernández i Laura Tornay

Sub-14 Rubén Gil,  Erik Tello, Leonardo Guzman, Marc Tornay i Quim Masdeu

Sub-16 David Gil i Gabriel Celorrio.

 

A les categories sub-10 i sub-12, jugada la 1a ronda a Rubí, destaquem les victòries de Cristian Guzman  sub-10 i de Jan Martínez, Laura Tornay i Izan Lopera a sub-12.

 

A les categories sub-14 i sub-16, jugada la 1a ronda a Sabadell, destaquem les victòries de Rubén Gil i Leonardo Guzmán a sub-14 i de David Gil a la categoria sub-16.

 

La propera ronda, DISSABTE DIA 4 DE FEBRER, sub-10 i sub-12 juguen a Rubí i  les categories sub-14 i sub 16 a Cerdanyola.

CLASSIFICACIÓ

Cerdanyola, 29 de Gener de 2023

Primera Jornada Lliga Catalana 2023

El passat dissabte dia 21 de gener, l´equip A i el Diumenge els equips  B, C i D van iniciar la seva participació a la LLIGA CATALANA 2023. Els resultats no van ser gaire favorables als equips locals, amb 3 derrotes i una victòria.

 

CERDANYOLA A:  DIVISIÓ D'HONOR   

Mollet  6,5  - Cerdanyola  3,5  

Derrota davant un rival directe en la lluita per mantenir la categoria.

Recordem que l’equip local porta 36 anys en aquesta categoria. 

Tot i que el resultat sembla prou clar, vàrem tenir partides amb opcions de puntuar.

Victòries d'Albert Fernàndez i Julia Pinyol en el seu debut al primer equip i taules de Jose Angel Guerra, Rene Alonso i J.Carlos Escandell.

El proper dissabte juguem a casa davant el Barcelona, un dels equips aspirants al títol.

 

CERDANYOLA B:  CATEGORIA PREFERENT

Mollet B  7,5  - Cerdanyola B  2,5 

Forta derrota del segon equip en un partit en principi amb igualtat de forces d'ambdós equips, però el nostres jugadors, alguns per falta de rodatge, van acabar derrotats àmpliament. Enguany aquest grup és dels més forts d'aquesta categoria i no serà fàcil aconseguir l'objectiu que és la permanència.

Victòries del Presi, Jaume Grau, i David Gil, i taules al primer tauler de Josep Comallonga.

El proper diumenge juguem a casa contra Sant Andreu B, un fort contrincant.

 

CERDANYOLA C:  PRIMERA CATEGORIA

Mollet  C  2.5  -  Cerdanyola C   5,5

Important victòria del tercer equip que va salvar l’honor en el triple enfrontament amb el Mollet.

Amb un equip molt jove, l'objectiu, que és mantenir la categoria, està més a prop. Però encara falta concretar. Són 9 rondes i això acabar de començar.

Victòries de Laura Toquero, Adrian Villodres, Roger Contijoch, Albert Jané i Gabriel Celorrio i taules del més veterà, Josep Sole.

El proper diumenge juguem a casa contra Congres C.

 

CERDANYOLA D: TERCERA CATEGORIA 

Cerdanyola C  1 -  Peona i Peó  F  3

L´equip juga a la darrera categoria de la Lliga catalana amb l'objectiu de fer jugar els més joves de la plantilla del club.

Victòria de Leonardo Guzman .

El proper diumenge juguem a casa contra Gelida.

Força Cerdanyola! 💚

Cerdanyola, 23 de gener de 2023

El Cerdanyola B queda sots-campió de preferent 

 i es classifica per a la final de Catalunya el proper mes de maig

Amb una participació de 148 equips es va celebrar la fase Territorial de Barcelona de la Copa Catalana a l'escola Xaloc de l'Hospitalet.

El club local va participar amb 3 equips: Cerdanyola B, Cerdanyola C i Cerdanyola D.

El Cerdanyola B, compost per  Albert Fernández, Julia Pinyol, Arnau Muntal, Rubén Gil i Arnau Camps,  va quedar sots-campió de la categoria Preferent ocupant la 24 posició amb  22 punts i aconseguint la classificació per a la final de Catalunya.

El Cerdanyola C, compost per  Antonio Gil,  Raúl Tornay,  David Gil  i Laura Toquero, va quedar classificat en la 80 posició amb 17,5 punts.

El Cerdanyola D, compost per  Erik Tello,  Marc Tornay i Jan Martínez,  va ocupar la 128 posició amb 14 punts, tot i jugar amb un jugador menys.  Molt de mèrit per aquest equip.

El proper diumenge dia 22 comença la Lliga Catalana on el Cerdanyola competirà amb 4 equips. Esperem la participació e implicació de tots els jugadors federats del club.

NOTÍCIA DE LA FCE

CLASSIFICACIÓ FINAL

Cerdanyola, 16 de gener de 2023

VIII Torneig de Parelles Mixtes 2023

Amb una participació de 26 parelles, al local de la Federació Catalana d'Escacs, s'ha cel-lebrat aquest dissabte el 8e torneig de parelles mixtes, on el Club Escacs Cerdanyola  a participat amb 3 parelles.  

Neri Ruiz -  Arnau Muntal   

Albert Fernández  -  Julia Pinyol 

Laura Toquero -  Martí de la Riva (Foment)

El torneig s'ha jugat a 9 rondes,  al ritme de 12 minuts i 5 segons per jugador.

Davant el nivell dels jugadors, bona actuació de les parelles de Cerdanyola,  que s'han classificat al mateix lloc que el ranking de sortida.

Neri Ruiz amb 7,5 punts de 9 partides ha estat la jugadora més destacada de Cerdanyola.

Laura Toquero amb 6,5 punts de 9,  Albert Fernández amb 5 de 9,  Julia Pinyol amb 4,5 de 9 i Arnau Muntal amb 2,5 de 9, han estat les puntuacions individuals dels jugadors locals.

CLASSIFICACIÓ FINAL

Cerdanyola, 14 de gener de 2023

XVII Torneig de reis sub-14 Hotel Campanile 2022

Molt Bon resultat dels verds!
Albert Fernández campió, en el seu últim Campanile.

Jan Martínez millor Sub10.

4 jugadors entre els 10 primers: Marc Tornay 7è (3er Sub12), Arnau Muntal 8è, Rubén Gil 9è.

CLASSIFICACIÓ FINAL

Albert Fernández campió de Catalunya d'escacs actiu 2022
Arnau Muntal sots campió

El dissabte, dia 10 de desembre, a la localitat de Corçà, es va celebrar el Campionat de Catalunya d'escacs actius d'edats, XX Festival d'Escacs Memorial David Garcia Ilundain amb la participació de més 150 jugadors d'arreu del territori. 

 

El Club Penya d'Escacs Cerdanyola, va participar amb 9 jugadors i va obtenir el títol individual i per equips en la categoria sub14.
Albert Fernández es va proclamar campió de Catalunya amb sis punts i mig. La segona posició d'Arnau Muntal, sis punts, i les bones actuacions de Rubén Gil i Arnau Camps va facilitar que els de Cerdanyola del Vallès tornessin amb títol per equips en aquesta categoria.


En la categoria sub16 David Gil va sumar 3 punts i mig. Erik Tello va sumar cinc punts en la categoria sub12 i en la categoria sub10 Jan Martínez i Izan Lopera van finalitzar amb quatre punts.

NOTÍCIA DE LA FCE

CLASSIFICACIÓ FINAL

Albert Fernández campió sub 14

Arnau Muntal sots campió sub 14

Equip campió sub 14

Copa per equips del Gran Hotel Bali sub18 2022


Laura Toquero, jugadora sub14 del nostre club, ha disputat la Copa per equips del Gran Hotel Bali sub18 a Benidorm, amb l'equip gallec Xadrez Benchoshey que ha aconseguit millorar la seva posició inicial en guanyar 3 matxos de 6.

El dissabte 3 de desembre es van tancar la trenta i vuitena edició de l'Obert d'Escacs Vila de Cerdanyola amb la victòria d'Adrià Campos. El líder i favorit, Jonathan Alonso, van fer taules en la darrera ronda, i el jugador de Sant Cugat ho va aprofitar per aconseguir el títol amb millor desempat. En el Grup B, Pau Blas va guanyar i en el Grup dels Espinets, Iker Clemente va confirmar el triomf.

La trenta i vuitena edició de l'Obert d'Escacs Vila de Cerdanyola es van tancar amb el triomf del jugador del Sant Cugat,  Adrià Campos. Campos va aprofitar l'empat del líder Jonathan Alonso contra Biel Torrent (Peona i Peó) en la darrera partida, i amb millor desempat,  Campos es va adjudicar el triomf final amb sis punts i mig. El segon classificat Jonathan Alonso també va sumar sis i mig i la tercera posició va ser per a Filemón Cruz amb sis punts. El primer cerdanyolenc va ser Albert Fernández Climent (CPE Cerdanyola) que amb cinc punts va obtenir la quarta posició en la classificació general del torneig.

En el Grup B, Pau Blas (Sant Quirze) va confirmar la primera posició i va obtenir el títol de guanyador amb set punts. Juan Ignacio Méndez (Barberà) va ser segon classificat amb sis punts i la tercera posició la va ocupar Xavier Bosch (Castellbisbal) amb cinc punts i mig. El primer cerdanyolenc, Roger Contijoch (CPE Cerdanyola ) va ocupar la quarta posició.

Pel que fa al Grup dels Espinets, Iker Clemente (Badia) va confirmar el seu domini i va finalitzar com a primer classificat amb cinc punts. El jugador de Badia va sumar els mateixos que el segon Mario Fernández (CPE Cerdanyola). La tercera posició va ser per a la també cerdanyolenca, Laura Tornay (CPE Cerdanyola) que va sumar quatre punts i mig de sis possibles.

El diumenge al matí es va dur a terme el torneig de partides ràpides i la cloenda i lliurament de premis de l'Obert Vila de Cerdanyola.

El guanyador del Torneig de partides ràpides va ser Arnau Camps que es va imposar a jugadors que partien amb l'etiqueta de favorits com a Jonathan Alonso o Marc Ortega.

CLASSIFICACIÓ FINAL

IMG_20221204_122428_resized_20221209_105708703_edited.jpg
IMG_20221204_122403_resized_20221209_105708843_edited.jpg
IMG_20221204_131138_resized_20221209_105708508_edited.jpg
IMG-20221204-WA0016_edited.jpg
462da5c3-d326-4673-a38b-f83fd2ca4d52_edited.jpg
IMG-20221204-WA0004.jpg
bottom of page